Resimler
Detaylar
Şehir : İstanbul

Sultanbeyli Güzel Kürt Escort Hayriye

Selam ben Hayriye yaşım 22 gayet güzel ve bakımlı bir bayanım. Yaşadığım yeri soranlar olacaktır Sultanbeyli 'de yaşamaktayım burada kirada oturuyorum. Ev biraz küçük ama asla kirli falan değil temizliğe çok önem veren birisi olarak günlük temizlik yapmaktayım. Ev hanımı olarak yetiştirildim ve sonrasında üniversiteyi kazanınca bu büyük şehre geldim. 

Burada yalnızım hem fazla dost edinmedim hemde bir akrabam falan yok bu yüzden evimde görüşmek isterseniz ev gayet müsait ama rahat edemeyeceğinizi düşünürseniz otele gelirim o konuda problem olmaz. Gerçek olduğumdan emin olmak isterseniz ilk olarak dışarıda bir yerde buluşabiliriz. Mesela otelde görüşmek istediğiniz diyelim otele yakın bir mekanda oturup birer kahve içebiliriz. 

Bu sayede herhangi bir masraf etmeden beni tanımış ve gerçek olduğumu görmüş olursunuz. Sayfada tek fotoğraf olduğunun farkındayım whatsapp ile farklı fotoğraflarımı sizlere göndereceğim. Yorum yaparak mail adresinizi bırakırsanız hakkımda daha detaylı bilgiyi gönderebilirim.

Vedat demiş ki;

Görüşmek istiyorum

Veysi demiş ki;

Bende yalnız yaşayan bir insanım param var arabam var senin le tanışmak istiyorum

Selim demiş ki;

Ara konuşalım

Osman demiş ki;

Tlf nonu atsana