Selam ben Olga gerçek ismim bu değil aslında ama sizler bu isimi söyler iken zorlanmıyorsunuz diye bunu tercih ettim. Rus escort olarak hizmetime daha yeni başladım ve ilk durağım Kartal yaşımı soranlar olacaktır burada belirteyim 25 yaşındayım. Benim anlayışım biraz farklı ben tamamiyle vip kelimesinin hakkını vermek istiyorum.
Fotoğrafımda göreceğiniz üzere böyle farklı farklı fantaziler ile karşınıza çıkabilirim tabi sürpriz olsun istiyorsanız bana bırakın yoksa görüşme öncesi dolabımın karşısından sizlere canlı yayın yapabilirim böylece ne giymemi istediğinizi kendiniz seçebilirsiniz.
Evim ne yazık ki siz kıymetli beyefendileri misafir etmek için yeterli değil bu yüzden otel ve rezidanslarda görüşme yapacağım. Ayrıca evi güvenilir yerlerde olanlar evlerine beni davet edebilirler. Evim müsait değil dedim diye kirli pasaklı birisi olarak algılamayın beni evin konumu müsait değil gelen giden burada çok dikkat çekeceğinden evde görüşme yapamıyorum. Evden de atılmak istemediğim için bu durum bir süre böyle devam edecek.
Off ne hatun ama. Benim bile gidesim geldi.
Mehmet demiş ki;
Telefonunuz yok ucret nedir bende uğurmumcuda oturuyorum yalniz yaşiyorum evim var.guvenlidir sorun olmaz çevremde taninan biriyim