Merhabalar hem güzel bir masaj ile rahatlama hemde güzel bir sevişmeyi bir arada istiyorsanız doğru sayfadasınız.
Ben masaj eğitimi almış 25 yaşında genç bir kadınım ismim Asuman şehrinizde yaşamıyorum normalde buraya başka bir şehirden geldim. Eskişehir'de güzel kızlar var yok değil ama masaj yapabilen güzel bir kadının olmadığını belirten bir hemşeriniz ile etmiş olduğum sohbet sonrasında buraya bir uğramak istedim.
Ben etine dolgun bir kadınım ama fazla kilolu olduğumdan dolayı değil balık etli ve iri kemik yapısına sahip olduğum için zaten sizler fazla kilolu olan bir bayanı kendi gözleriniz ile görüp ayırt edebilirsiniz. Burada çok uzun bir süre kalıp kalmayacağımı bilmiyorum bu yüzden ilk olarak bir otele yerleştim ve sizlerin ilgisine bağlı olarak ev tutmaya karar verip vermeyeceğimi belirleyeceğim.Çok güzel masaj yaptığımı belirtmek istiyorum düzenli spor yaptığım için güçlü kollara sahibim belinizin ağrısını falan çok rahat bir şekilde alırım.Ayrıca vücudumun ne kadar güzel olduğunu uzun uzun anlatmama gerek yok diye düşünüyorum.
Şimdilik tek fotoğrafımı görüyorsunuz ama eğer yorum bırakırsanız sizler için hazırladığım 9 adet fotoğrafımı, görüşme ücretlerini ve telefon numaramı göndereceğim diğer fotoğraflarımı da görüp inceledikten sonra dilerseniz randevu talebinde bulunabilirsiniz.
Ben Eskişehir deyim sevişmek 200 TL bben sikerim seni çok azddum
SLM tatlım merhaba detaylı bilgi lütfen
Sizinle tanışmak isterim lütfeder bilgi verirseniz sevinirim
Görüşmek istiyorum
Neredesin ? Otel de buluşabiliriz .
Merhaba tanışmak isterim
Eve geliyomusun bali masaji yapiyomusun seyans saat ücreti nekadar
Tanışmak isterim hangi masaj salonu
Semt neresi canım
Sizinle tanışmak isterim
Masajı severim
Engin demiş ki;
Sizinle görüşmek istiyorum