Dışarıda buluşup gerçeklik ispatı yapıyorum
Direk konuya girmek istiyorum başlıkta belirttiğim üzere direk otel odasında falan buluşmak yerine ilk olarak dışarıda herhangi bir halka açık mekanda buluşma yaparak gerçek olduğumu ispatlamaktayım bana Alev diyebilirsiniz bu takma ismi kullanmaktayım.
Genellikle benim yaptığım işi yapan bayanlar direk bir otel odasında yada evde buluşmayı tercih ediyorlar fakat ben buraya başka şehirden geldim ve burada yaşayan beylerin artık güzel fotoğraflı bayanlara karşı herhangi bir güveninin kalmadığını fark ettim. Güven sorunundan ötürü böyle bir şey düşündüm zaten bunu daha önceleri de yapmaktaydım.
Burası çokta büyük bir şehir olmadığından tercihen otel lobisinde yada yakınında bulunan bir cafe tarzı mekanda buluşmayı tercih ediyorum. Böylece herhangi bir masrafa girmeden benim gerçek olduğumu görebiliyorsunuz. Otel odası tutmadan para harcamadan beni görürsünüz ve beğenirseniz otele geçeriz beğenmezseniz evlere dağılırız olay bu kadar basit.
Sayfada gördüğünüz fotoğraf Kıbrıs 'ta çekildi tenha bir mekanda iken müşterime çaktırmadan çekmesini istedim bunun gibi göğüslerimi göstermemi falan istemeyin Samsun gibi bir yerde linç ediliriz. Eğer hakkımda hem daha detaylı bilgi hem daha fazla fotoğraf hemde telefon numaramı isterseniz yorum yazabilirsiniz yazdıktan sonra ara ara mail adresinizi kontrol ederseniz bilgilerimi oraya göndereceğim.
Slm nasıl tanışabiliriz?
Slm zamanınız varmı
Yılmaz demiş ki;
Bn samsunda sizi tanımak ve bir gece kalmak isterim para kac olursa olsun 2 3 bin farketmez Bn samsun merkezdeyim bni isteyip tm gel deyip sonradan bni yaşlı hafif Bi sakatlığı dan ötürü paramla ilişkiye gidemiyorum yaş 48 aslen rizeliyim